Gastenboek


Commentaren: 10
 • #10

  Maartje Schoolderman (zaterdag, 31 oktober 2020 14:08)

  Een fijne sfeer waar kinderen kind kunnen zijn. Veel buitenspelen, in contact met dieren en de natuur. Ellen en Marlijn staan open voor input (bijv t.av. speciale voeding) en zijn altijd bereikbaar. Ik zou dit iedere ouder die op zoek is naar een plek waar kinderen natuurlijk kunnen bewegen en eindeloos kunnen spelen aanbevelen.

 • #9

  Sigrid van Lent (woensdag, 02 juli 2014 13:55)

  Hoi Ellen & de meiden,
  Nogmaals ontzettend bedankt voor de gezellige zondagmiddag! Beide oma's vonden het heel leuk om de plek eens te zien en wij zelf vonden het leuk om de ouders te ontmoeten van de andere kids. We zijn blij dat Dex op donderdag zo'n fijne opvang heeft!
  Vriendelijke groetjes Willem & Sigrid van Lent

 • #8

  Marijke (maandag, 12 mei 2014 12:48)

  Hey Ellen en familie..
  Super bedankt voor het hele leuke originele moederdagscadeau! Ook het gedichtje met de fotot van Louise vind ik erg leuk en hangt nu op de koelkast!
  Groetjes Marijke

 • #7

  DCB (zaterdag, 08 februari 2014 20:06)

  Kwam de site toevallig tegen met het rondsurfen op faceboek. Leuke site!

 • #6

  Marijke (maandag, 01 juli 2013 10:17)

  Hallo Ellen en familie,
  Ik wilde jullie nog even bedanken voor de super georganiseerde dag gisteren. Ook opa was er gisterenavond aan de telefoon nog helemaal vol van!
  Bedankt!
  Groetjes Marijke

 • #5

  Melanie (maandag, 04 maart 2013 14:37)

  Onze dochter gaat sinds januari naar Ellen toe. Wij zijn daar erg blij mee. Ze vind het heel leuk daar, als ik haar ophaal kijkt ze me aan van nu al en gaat ze rustig verder waar ze mee bezig is. Ellen is zeer flexibel wat betreft opvangtijden/dagen en dat werkt heel erg prettig ivm mijn werk in de zorg. Wij zijn erg blij met onze keuze voor deze opvang.

  Groetjes,

  Melanie

 • #4

  Marijke (woensdag, 06 februari 2013 11:15)

  Hey Ellen,
  Dat hebben jullie heel leuk gedaan zo die site zeg! Ik ben benieuwd naar alle foto's straks van de kinderen. Louise heeft het maar getroffen om door jullie te worden opgepast!
  Groetjes Marijke

 • #3

  Jolanda (maandag, 04 februari 2013 13:23)

  Hoi Ellen,
  Nou, nou, wat ziet dat er goed uit zeg. Mooie website, daar mag je met recht trots op zijn. Jullie hebben het goed voor elkaar op de Morel.

  De groetn!

 • #2

  jeanneke a (zaterdag, 02 februari 2013 18:13)

  ons zoontje gaat 2 ochtenden per week naar ellen toe..,,hij heeft het er erg naar zijn zin..
  ellen is een lieve gastouder,evenals haar dochters die veel mee helpen en ondernemen me de kinderen. de plek is inderdaad fantatisch en veilig.
  wij zijn erg tevreden ,en blij met deze fijne lieve en bekwame gastouder!

 • #1

  Jutte Windhausen (zaterdag, 02 februari 2013 15:07)

  Onze dochter gaat heel erg graag naar Ellen en haar dochters toe! Ellen is een lieve en duidelijke gastouder die één en al oog en oor voor de kinderen heeft. Iets wat ouders behoorlijk veel rust geeft. Daarnaast is de plek die wordt aangeboden in een woord FANTASTISCH! Er wordt veel buiten gespeeld en met de kinderen ondernomen. Kortom: wij hadden geen betere keuze kunnen maken en zijn heel erg blij met Ellen!!!